Zilele minunate pe care le-am petrecut impreuna cu tine in Romania.

Draga Iulian,

Sunt deja de o saptamana in Germania si ma gandesc mereu la zilele minunate pe care le-am petrecut impreuna cu tine in Romania. Minunate deoarece inca de la inceput am observat ca tu te diferentiezi de alti ghizi si ca esti o persoana foarte flexibila si care sare in ajutorul celorlalti. Aproape ca am avut impresia ca ai fi stat si in cap pentru mine. Da, am si primit ceea ce mi-am dorit – o tura adaptata doar pentru mine, ceea nu este nici uzual nici de la sine inteles. Atat raspunsurile tale prompte la e-mailurile mele, cat si expresia “Vom gasi o cale!” m-au impresionat. Apoi a urmat adevarata provocare si anume ca in loc de o persoana, au aterizat in ultimul minut doua la aeroport! Chiar si asa, nu am avut niciodata sentimentul ca asta ar fi prea mult pentru tine sau ca nu te-ai fi putut descurca! Ai un adevarat talent organizatoric. Totodata nu ne-ai lasat sa simtim grijile tale in legatura cu boala tatalui tau, ci ai fost mereu ghidul bine dispus si comunicativ atat dimineata devreme, cat si seara tarziu.

Din punct de vedere profesional, te-ai interesat deja de la prima tura despre capacitatea/conditia noastra fizica, adaptand turele la nivelul nostru de anduranta. Am savurat fiecare tura – toate au fost “croite” pe calapodul meu. Chiar daca seara eram epuizata fizic, aveam acea stare care imi crea buna dispozitie pentru a incepe a doua zi o noua tura plina de noi experiente.

Am remarcat si efortul tau ca cel de langa tine sa se simta confortabil – astfel dupa fiecare tura ne-a asteptat o ciorba calda, sandvisurile au fost facute dupa bunul nostru plac, iar gesturi cum ar fi “Da-mi mie lucrurile ca le duc eu” imi revin inca si acuma in minte.

Sunt entuziasmata atat de tine, cat si de aceasta minunata tara si cu siguranta voi mai reveni in concediu aici si alaturi de tine. Ma bucur deja la gandul unei ture de MTB cu tine ca si ghid.

Toate cele bune iti doreste Micha – Martie 2012– photos here