Ture adaptate

Valea Vistea Mare din Muntii Fagaras

Excursii la sfarsit de saptamana, sau mai bine spus ture de 2-3 zile, ture care pot avea loc in orice zi a saptamanii nu numai in weekend. Se pot organiza in Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras sau culuoarul Rucar-Bran. Aceste ture incep sambata dimineata, si se termina duminica dupa masa. In functie de preferitele dvs aceste ture pot fi in zone montane ce ofera cazare in cabane sau pensiuni, sau in zone in care inoptarea se face in cort, stane de oi, refugii montane sau case de vanatoare. Asadar de dvs depinde in ce zona doriti sa va petreceti weekend-ul, si mai ales dvs decideti cat timp sa aiba drumetiile din aceste doua zile.  Majoritatea excursiilor de sfarsit de saptamana se desfasoara in toate anotimpurile, iar iarna se vor folosi rachete de zapada sau schiuri de tura, pentru usurarea deplasarii. Durata acestora poate fi de 1 sau 2.

Pe aceasta pagina gasiti cateva propuneri generale, dar la cerere efectuam programe in orice zona montana din Romania. Numarul minim de participanti este 1 persoana, iar cel maxim este de 10 persoane.  Daca sunteti interesati de petrecerea unui sfarsit de saptamana la munte, va rog sa ma contactati.

Deasemenea, putem sa organizam la cerere orice fel de tura montana. Spuneti-ne doar cate zile doriti sa mergeti la munte, si de restul ne ocupam noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *