Drumeție în munții României

Drumetii montane in Gradina CarpatilorÎn ultimii ani, România a început să fie tot mai prezentă pe lista destinațiilor de vacanțe active și tot mai mulți turiști aleg să-și petreacă aici vacanțele. Fiind o țară cu multe zone muntoase, nu este de mirare că drumețiile sunt foarte des practicate iar traseele sunt bine marcate și adaptate fiecărui turist.

Folosindu-se de cei peste 22 ani de experiență în organizarea de drumeții montane cu grupuri de turiști din toată lumea, Iulian Cozma Outdoor Adventures va oferă toate elementele pentru a avea o vacanță ideală în munții din România: drumeții montane de vară în toate masivele din România, care includ: transport, cazare și servicii de ghid. De asemena, turele pot fi customizate în funcție de cerințele turiștilor și de pregătirea fizică.

Cea mai mare parte a drumețiilor sunt organizate în parcuri naturale, de aceea pot fi admirate specii rare de floră (floare de colț, bujori de munte, gențiană etc.) sau faună (capra neagră, marmota, acvila de munte, cocoșul de munte etc.).

Vă așteptăm să descoperim impreuna frumusețea Carpaților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *