Excursii de weekend

Excursii la sfarsit de saptamana, sau mai bine spus ture de 2-3 zile, ture care pot avea loc in orice zi a saptamanii nu numai in weekend.

Se pot organiza in Muntii Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras sau culuoarul Rucar-Bran. Aceste ture incep sambata dimineata, si se termina duminica dupa masa. In functie de preferitele dvs aceste ture pot fi in zone montane ce ofera cazare in cabane sau pensiuni, sau in zone in care inoptarea se face in cort, stane de oi, refugii montane sau case de vanatoare. Asadar de dvs depinde in ce zona doriti sa va petreceti weekend-ul, si mai ales dvs decideti cat timp sa aiba drumetiile din aceste doua zile.

Majoritatea excursiilor de sfarsit de saptamana se desfasoara in toate anotimpurile, iar iarna se vor folosi rachete de zapada sau schiuri de tura, pentru usurarea deplasarii. Durata acestora poate fi de 1 sau 2 zile. Pe aceasta pagina gasiti cateva propuneri generale, dar la cerere efectuam programe in orice zona montana din Romania. Numarul minim de participanti este 1 persoana, iar cel maxim este de 10 persoane.

Daca sunteti interesati de petrecerea unui sfarsit de saptamana la munte, va rog sa ma contactati.

Muntii Fagaras Muntii Fagaras Satul Cheia, culuoarul Rucar Bran Muntii Ciucas

– Propunerea 1 – Excursie de sfarsit de saptamana la Cabana Balea Lac, din Muntii Fagaras.

– Propunerea 2 – Drumetie de sfarsit de saptamana cu escaladarea celui mai inalt varf din Romania, varful Moldoveanu, 2545m altitudine, situat in Muntii Fagaras. In aceasta tura se va escalada si al treilea varf din Carpatii Romanesti, Vistea Mare – 2527m altitudine.

– Propunerea 3 – Drumetie de sfarsit de saptamana cu escaladarea celui de-al doilea varf din Carpatii Romanesti, Negoiu – 2535m altitudine, situat in Muntii Fagaras.

– Propunerea 4 – Drumetie de sfarsit de saptamana in Muntii Bucegi, traversand acest masiv muntos de la Sinaia la Bran.

– Propunerea 5 – Drumetie de sfarsit de saptamana in Parcul National Piatra Craiului, cu traversarea Prapastiilor Zarnestiului si vizitarea unei stane de oi autentice, nu turistice!

– Propunerea 6 – Sfarsit de saptamana in culuoarul Rucar – Bran, cu 2 zile de drumetii montane in zona Fundata – Fundatica – Moeciu de Sus.

– Propunerea 7 – Sfarsit de saptamana pe parcursul caruia vom traversa muntii Baiului, din Predeal in Sinaia, admirand panorama abruptului estic al Muntilor Bucegi, care ne vor insoti pe tot parcursul acestei drumetii.

– Propunerea 8 – Drumetie de sfarsit de saptamana in zona Brasov. Excursiile vor fi in masivul Piatra Mare, cu traversarea Canionului 7 Scari, si in Masivul Postavaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *