Echipa

Aceasta este echipa de ghizi montani profesionisti (cu atestare profesională) care va va insoti in drumetiile voastra prin Romania.

Iulian Cozma

Iulian Cozma

Sunt proprietarul agentiei de turism Iulian Cozma outdoor adventures, si profesez ca si ghid montan din anul 1999. Pe mine ma veti intalni in turele de ski in Bucegi si Fagaras, precum si in majoritatea drumetiilor pe timp de vara. In sarcina mea este toata logistica turelor pe care le oferim, transport, cazare, masa, sugestii pentru program si nu in ultimul rand punerea in aplicare a programelor! Vorbesc fluent Engleza, ma descurc in Italiana si Germana.

Horia Marusca

Horia Marusca

Horia Marusca este ghid montan autorizat din 1998. Ocupatiile lui principale sunt legate de domeniul creativ, – cum ar fi fotografie, design grafic, editare video -, dar el rămâne în inima lui un om de munte mereu dornic de a-si pune bocancii si a porni pe carari de munte. El consideră că munca de creaţie alterneaza cu muntele, si este de ajutor în ambele moduri, ceea ce exclude rutina. Horia va însoţi cu placere pe trasee montane, în special in turele de mountainbiking: turele de mountainbiking reprezinta un nou tip de servicii, iar el este dornic de a va arăta ca România este un loc tocmai bun pentru mountain biking. A absolvit Universitatea de Jurnalism din Bucuresti, unde a si locuit o perioada, dar acum s-a mutat mai langa munte, la Brasov.Horia este o persoană de încredere şi sunt mândru ca lucrez cu el. Colaborez cu cu Horia din anul 2003. Horia va va ghida in excursii pe munte, drumetii montane, tururi foto şi excursii de mountain bike. În trecut, Horia a însoţit grupuri din Austria, Germania, Marea Britanie, Suedia şi Elveţia. Horia vorbeste fluent în limba Engleză si Franceza.

Mihai Constantenec

Mihai Constantenec

Pe Mihai l-am cunoscut prima oara prin anul 2000, cand a venit in Brasov ca si student la facultatea de educatie Fizica si Sport. A absolvit cursul de Ghizi Montani in 2005, si principalele ture in care merge sunt cele de trekking si mountainbiking. Nici skiul de tura nu ii este strain. Este o persoana sociabila, uneori as spune timida, dar care stie foarte bine ce are de facut! Nu incercati sa va luati la intrecere cu el deoarece are o conditie fizica foarte buna, el participand la diferite concursuri de schi de tura, mountain bike, adventure-racing. Pe Mihai il veti intalni in turele de drumetii montane si mountainbiking. Vorbeste limba Engleaza si Germana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *