Drumeții montane in muntii Romaniei

Drumetiile montane, asa zisul „trekking”, se pot efectua pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Drumetiile se efectueaza in zone sigure din toate punctele de vedere, zone care nu prezinta nici un fel de pericol pentru participanti. La aceste ture pot participa toti iubitorii muntelui, virsta nefiind un obstacol in admirarea frumusetilor naturii. Principalele masive montane unde au loc astfel de ture sunt in Muntii Fagaras, Bucegi, Piatra Craiului si Baiului.

Pe aceasta pagina gasiti cateva propuneri generale, dar la cerere efectuam programe in orice zona montana din Romania.

Nu uitati sa vizitati si pagina de ture speciale, unde veti gasi si alte propuneri de ture montane alcatuite la comanda sau chiar propuneri de weekend.


– Drumetie 1 – Pe parcursul a 7 zile, vom traversa doua dintre cele mai importante masive montane din tara noastra, muntii Bucegi si Fagaras, urcand deasemenea pe cele mai inalte trei varfuri din Carpatii Romanesti: Moldoveanu-2545m, Negoiu-2535m si Vistea Mare-2527m. Cazarea se face la cabane montane si pensiune. Detalii despre excursie.

Lacul Caltun din Muntii Fagaras

– Drumetie 2 – Drumetie montana de 7 zile in Muntii Fagaras, cu escaladarea celor mai intalte 3 varfuri din Carpatii Romanesti: Moldoveanu-2545m, Negoiu-2535m si Vistea Mare-2527m. Cazarea se face la cabane montane. Detalii despre excursie.

Varful Moldoveanu din Muntii Fagaras

– Drumetie 3 – Drumetie montana de 6 zile in zona Bran – Moeciu – Sirnea, cu excursie de 1 zi in muntii Piatra Craiului. Cazarea se face la Cabana Curmatura si pensiuni particulare. Detalii despre excursie.

Muntii Bucegi vazuti din Satul Simon

– Drumetie 4 – 7 zile de drumetie in Muntii Baiului, partea vestica si estica a Muntilor Bucegi, si in Parcul National Piatra Craiului. Detalii despre excursie.

Muntii Bucegi vazuti din Satul Moeciu de Sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *