Drumeție, mtb, ski de tură în România

Excursionisti in Muntii FagarasDrumetii montane, ski de tura, fotografie de munte si tot felul de activitati in natura in Romania, da, despre asa ceva vorbim in acest site!

Ma numesc Iulian Cozma sunt ghid montan full time, si organizez ture in Muntii Romaniei, si va invit sa descoperiti mai multe despre ei, si poate intr-o buna zi vom skia sau vom traversa Creasta Fagarasului impreuna!

Cunoasteti deja pe de rost tot ceea ce poate oferi turismul montan romanesc? Sinteti pasionat de munte, de aventura, dar nu gasiti insotitori pe masura? V-ati plictisit de turismul super tehnicizat? Atunci ati gasit ceea ce va doreati: Muntii Romaniei! Va asigur o aventura in siguranta pe crestele Carpatilor, cu ghid privat, acreditat de Asociatia Ghizilor Montani din Romania. De ce sa angajezi un ghid ca sa te duca pe munte? Cauti pe cineva care sa vina cu tine intr-o tura cu care nu esti familiarizat? Ai vrea sa-ti incerci fortele intr-o tura mai dificila, dar nu gasesti un insotitor potrivit. Pana acum ai fost pe munte numai vara, dar te tenteaza sa mergi iarna si sa te cateri pe varfuri. Nu esti familiarizat cu muntii. Nu vrei sa pleci in excursie cu un grup mai mare si nu ai chef sa mergi singur sau cu prietenii. In viata profesionala ai nevoie de cineva care sa fie capabil sa se descurce in orice situatie pe munte. Ai vrea sa ii arati partenerului tau de afaceri muntii nostri, oferindu-i securitate maxima. Esti ingrijorat ca ti s-ar putea intampla ceva pe munte. Cum altfel te poate ajuta un ghid? Selectand, cumparand sau inchiriind pentru tine echipamentul necesar pentru o excursie pe munte. Oferindu-ti un antrenament personalizat pentru tine, pentru prietenii sau familia ta. Poti apela la ghizi profesonisti experimentati, caliti in numeroase ture dificile pe muntii din Romania, atat iarna cat si vara, care au urmat cursuri specializate si au obtinut certificate de atestare aprobate de autoritati. A merge pe munte este frumos, dar in acelasi timp, daca nu ai echipamentul necesar, si daca nu cunosti bine traseul, poate fi periculos!

Satul Simon

Organizam ture si excursii montane pentru grupuri de la 1 la 10 persoane cu 1 ghid insotitor, sau mai multe de 10 persoane cu 2 ghizi.A merge intr-o drumetie, sau la schi, cu un ghid nu inseamna altceva decat ca te afli in deplina siguranta tot timpul, inseamna ca poti fi relaxat pe tot parcursul turei, deoarece ghidul stie tot timpul unde va aflati, cat mai este pana la urmatoarea cabana sau pana la locul de campare. Ghidul va lua intotdeauna cele mai bune decizii in privinta traseului, a popasurilor, stie unde sunt izvoarele, iar in caz de nevoie gaseste intotdeauna o solutie alternativa, deoarece cunoaste foarte bine zona. Daca vrei sa vezi o alta fata a Romaniei, muntii Romaniei, hotaraste-te si contacteaza-ma! Esti oricand binevenit.Schi in Muntii Ciucas

Ghidul montan se va ocupa de tot, tu va trebui doar sa mergi, sa te bucuri de locurile pe care le strabati sau sa schiezi! Toate persoanele care sint interesate sa participe la turele montane si excursiile prezentate pe aceasta pagina trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu conditiile de efectuare a programelor si sint rugate sa citeasca intrebarile frecvente. Daca aveti intrebari suplimentare va rog sa ma contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *